Mūsų kontaktai   📞  867697376    📞 867093609    ✉️  info@juodsiliumedelynas.lt

Mūsų kontaktai   📞  867697376    📞 867093609    ✉️  info@juodsiliumedelynas.lt

Šiame Juodšilių medelyno privatumo politikos pranešime aprašoma, kaip ir kodėl galime rinkti, saugoti, naudoti Jūsų informaciją, kai naudojatės mūsų svetaine.
Jei nesutinkate su šia politika, prašome nesinaudoti šia svetaine.

Santrauka

Kokią asmeninę informaciją tvarkome? Kai lankotės, naudojatės ar naršote mūsų svetainėje, mes galime apdoroti asmeninę informaciją, atsižvelgdami į tai, kaip Jūs bendraujate su Juodšilių medelyno darbuotojais, kokius pasirinkimus darote ir kokius įrankius bei funkcijas naudojate. Mes netvarkome jautrios asmeninės, neskelbtinos informacijos.

Kaip apdorojame Jūsų informaciją? Jūsų informaciją tvarkome siekdami palaikyti, tobulinti ir administruoti svetainę, bendrauti su Jumis. Taip pat galime tvarkyti Jūsų informaciją kitais tikslais, gavę Jūsų sutikimą. Jūsų informaciją tvarkome tik tada, kai tam turime teisinį pagrindą.

Kaip mes saugome Jūsų informaciją? Mes taikome organizacinius ir techninius procesus bei procedūras, kad apsaugotume Jūsų asmeninę informaciją.

1. KOKIĄ INFORMACIJĄ RENKAME?

Mes renkame asmeninę informaciją, kurią savanoriškai pateikiate mums užpildydami konsultacijos formą – vardą, el. pašto adresą, telefoną ir žinutę, kurią parašote. Ši informacija yra renkama su tikslu pateikti atsakymą Jums el. paštu arba telefonu.

Informacija renkama automatiškai

Informacija, pvz., Jūsų interneto protokolo (IP) adresas ir (arba) naršyklės ir įrenginio charakteristikos, renkama automatiškai, kai lankotės mūsų svetainėje.

Ši informacija neatskleidžia konkrečios Jūsų tapatybės (pvz., Jūsų vardo ar kontaktinės informacijos), bet gali apimti įrenginio ir naudojimo informaciją, pvz., Jūsų IP adresą, naršyklės ir įrenginio charakteristikas, operacinę sistemą, kalbos nuostatas, nukreipimo URL, įrenginio pavadinimą, šalį, vietą. Ši informacija visų pirma reikalinga mūsų svetainės saugumui ir veikimui užtikrinti, taip pat vidinės analizės ir ataskaitų teikimo tikslais.

Kaip ir daugelis svetainių, mes taip pat renkame informaciją naudodami slapukus ir panašias technologijas.

Mūsų renkama informacija apima:
– Prisijungimo ir naudojimo duomenys. Prisijungimo ir naudojimo duomenys yra diagnostinė, naudojimo ir našumo informacija, kurią mūsų serveriai automatiškai renka, kai pasiekiate arba naudojatės mūsų svetaine, ir kurią įrašome į prisijungimo failus. Priklausomai nuo to, kaip naudojate mūsų svetainę, šie prisijungimo duomenys gali apimti Jūsų IP adresą, įrenginio informaciją, naršyklės tipą ir nustatymus bei informaciją apie Jūsų veiklą svetainėje (pvz., datos / laiko žymes, susijusias su Jūsų naudojimu, peržiūrėtus puslapius ir failus), paieškas ir kitus veiksmus, kuriuos atliekate, pvz., kokias funkcijas naudojate), įrenginio įvykių informaciją (pvz., sistemos veiklą, klaidų ataskaitas (kartais vadinamas „strigimų ištraukomis“) ir aparatinės įrangos nustatymus).
 Įrenginio duomenys. Renkame įrenginio duomenis, pvz., informaciją apie Jūsų kompiuterį, telefoną, planšetinį kompiuterį ar kitą įrenginį, kurį naudojate paslaugoms pasiekti. Atsižvelgiant į naudojamą įrenginį, šie įrenginio duomenys gali apimti tokią informaciją kaip Jūsų IP adresas (arba tarpinis serveris), įrenginio ir programos identifikavimo numeriai, vieta, naršyklės tipas, aparatinės įrangos modelis, interneto paslaugų teikėjas ir (arba) mobiliojo ryšio operatorius, operacinė sistema ir sistemos konfigūracijos informacija.
– Vietos duomenys. Renkame vietos duomenis, pvz., informaciją apie Jūsų įrenginio vietą, kuri gali būti tiksli arba netiksli. Kiek informacijos renkame, priklauso nuo įrenginio, kurį naudojate norėdami pasiekti svetainę, tipo ir nustatymų. Pavyzdžiui, galime naudoti GPS ir kitas technologijas, kad rinktume geografinės padėties duomenis, nurodančius dabartinę Jūsų buvimo vietą (pagal Jūsų IP adresą). Galite atsisakyti leisti mums rinkti šią informaciją, atsisakydami prieiti prie informacijos arba išjungdami savo įrenginio Vietos nustatymą. Tačiau jei nuspręsite atsisakyti, gali būti, kad negalėsite naudotis tam tikromis svetainės funkcijomis.

2. KAIP APDOROJAME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Apdorojame Jūsų informaciją siekdami palaikyti, tobulinti ir administruoti savo svetainę, bendrauti su Jumis. Taip pat galime tvarkyti Jūsų informaciją kitais tikslais, gavę Jūsų sutikimą.

Jūsų asmeninę informaciją tvarkome dėl įvairių priežasčių, priklausomai nuo to, kaip sąveikaujate su mūsų svetaine, įskaitant:

  • Teikti ir palengvinti paslaugų teikimą vartotojui. Galime apdoroti Jūsų informaciją, kad galėtume suteikti Jums prašomą paslaugą.
  • Atsakyti į vartotojų užklausas/siūlyti pagalbą vartotojams. Mes galime apdoroti Jūsų informaciją, kad atsakytume į Jūsų užklausas ir išspręstume visas galimas problemas, kurios gali kilti dėl prašomos paslaugos.
  • Siųsti Jums administracinę informaciją. Galime apdoroti Jūsų informaciją, kad atsiųstume Jums išsamią informaciją apie mūsų paslaugas, sąlygų ir politikos pakeitimus bei kitą panašią informaciją.

3. KOKIU TEISINIU PAGRINDU TVARKOME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Apdorodami Jūsų asmeninę informaciją galime remtis šiais teisiniais pagrindais:
– Sutikimas. Mes galime tvarkyti Jūsų informaciją, jei davėte mums leidimą (t. y. sutikimą) naudoti Jūsų asmeninę informaciją konkrečiam tikslui. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti. Kai pildote konsultacijos formą, sutinkate perduoti savo duomenis su tikslu gauti atsakymą ir susisiekti dėl konsultacijos.
– Sutarties vykdymas. Galime tvarkyti Jūsų asmeninę informaciją, kai manome, kad tai būtina įvykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums, įskaitant paslaugų teikimą arba Jūsų prašymu prieš sudarant su jumis sutartį.
– Teisinės prievolės. Galime tvarkyti Jūsų informaciją, kai manome, kad tai būtina, kad būtų laikomasi mūsų teisinių įsipareigojimų.

Gyvybiškai svarbūs interesai. Mes galime tvarkyti Jūsų informaciją, kai manome, kad tai būtina siekiant apsaugoti Jūsų gyvybinius interesus arba gyvybiškai svarbius trečiosios šalies interesus, pvz., situacijose, kuriose gali kilti grėsmė bet kurio asmens saugumui.

4. AR NAUDOJAME SLAPUKUS IR KITAS SEKIMO TECHNOLOGIJAS?

Galime naudoti slapukus ir panašias sekimo technologijas (pvz., žiniatinklio signalus ir pikselius), kad pasiektume arba saugotume informaciją. Konkreti informacija apie tai, kaip naudojame tokias technologijas ir kaip galite atsisakyti tam tikrų slapukų, yra pateikta mūsų pranešime apie slapukus.

5. KIEK ILGAI SAUGOME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Jūsų asmeninę informaciją saugosime tik tiek, kiek tai būtina šiame pranešime apie privatumą nustatytiems tikslams pasiekti, nebent įstatymais (pvz., mokesčių, apskaitos ar kitais teisiniais reikalavimais) būtų reikalaujama arba leidžiama taikyti ilgesnį saugojimo laikotarpį.

6. JEI TURITE KLAUSIMŲ

Jei turite klausimų ar pastabų dėl šio pranešimo, susisiekite:

info@juodsiliumedelynas.lt
7. KAIP GALITE PERŽIŪRĖTI, ATNAUJINTI ARBA IŠTRINTI DUOMENIS, KURIUOS RENKAME IŠ JŪSŲ?

Remdamiesi galiojančiais teisės aktais, galite prašyti prieigos prie asmeninės informacijos, kurią renkame iš Jūsų, pakeisti šią informaciją arba ją ištrinti. Norėdami pateikti prašymą peržiūrėti, atnaujinti ar ištrinti savo asmeninę informaciją, kreipkitės el. paštu info@juodsiliumedelynas.lt

Paskutinį kartą atnaujinta 2022 m. lapkričio 3 d.